Ny Golfer

×

LÅN UDSTYR GRATIS I OPSTARTEN

Som noget nyt har vi lanceret muligheden for at låne udstyr gratis for at hjælpe kommende medlemmer på vej. Det giver mulighed for at prøve sporten uden at skulle ud i større investeringer. Vores lånesæt står til højre i selvbetjeningsområdet i det store klubhus “Royal Golf Club”. Husk at stille sættet pænt tilbage efter brug.

GOLFKØREKORT

Når man har set sporten an og meldt sig ind i City Golf Copenhagen anbefaler vi alle nye golfere at tage medlemskabet med et golfkørekort. Golfkørekortet tager den nye golfer igennem alle spillets facetter fra sving teknikker, putte teknikker til reglerne, der er gældende. Golfkørekortet tages på en weekend.

TRÆNINGSABONNEMENT

Har man et Golfkørekort og ønsker at få træning for at blive bedre anbefaler vi medlemskabet “Jeg vil blive bedre” med 3 måneders “Gå til Golf” som udbydes af Dansk Golf Akademi ekslusivt til City Golf Copenhagen medlemmer. Dette er et trænings abonnement hvor man kan modtage ubegrænset træning på de skemalagte træningshold i løbet af ugen. En mulighed der med garanti vil styrke og forbedre dit golfspil.